Obsah

Rekonstrukce a přístavba základní školy

Od roku 1886 prošla naše základní škola změnami několika režimů, obstála v období světových válek a úspěšně funguje i dnes. Jsme si plně vědomi, že investice do vzdělání je v dnešní době jednou z těch nejdůležitějších, a proto věnujeme nemalé finanční prostředky na vytvoření příjemného prostředí nejenom pro výuku, ale i zábavu a odpočinek dětí, které školu navštěvují.

Z důvodu navyšujícího se počtu žáků jsme v roce 2012 zahájili zřejmě nejrozsáhlejší přestavbu a rekonstrukci školy od jejího samotného založení. Nejprve jsme ze staré tělocvičny udělali novou třídu, toalety, kompletně zrekonstruovali rozvody vody a vybudovali jídelnu i výdejnu obědů.

V roce 2013 prošla celá budova zateplením, výměnou oken a o rok později přibyla nová ředitelna, šatny, sociální zařízení a především byl do školy vybudován bezbariérový přístup. V severovýchodní části školy byla provedena přístavba a kapacita 85 dětí se tak zvýšila na dnešních 120.

Nakonec dostala škola v roce 2014 novou fasádu a na podzim přibylo velké dětské hřiště s mnoha herními prvky, čímž byla rekonstrukce kompletně dokončena.


Vytvořeno: 26. 10. 2017
Poslední aktualizace: 3. 11. 2017 11:25
Autor: Správce Webu